11 January 2008

2007 nin sonlarinda yaptigim karakter modellerini toparlayip tek tip render aldim. Modellerin cogu model-rig-morph dahil 2 is gunu surdu.

Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz.


10 comments:

Anonymous said...

Abi olmuş güzel olmuş blok ta site de modellerde

Anonymous said...

dopdolu bir blog olmuş Hüseyin.Umarım sıksık güncellemek için vakit bulabilirsin.yeni sitede hayırlı olsun.

Anonymous said...

Hüseyinciğim siten hayırlı olsun. Açıkcası sitende kullandığın müziklerden, dinamiklere ve içeriğindeki çalışmarına kadar hepsi bir uyum içinde gayet şık olmuş. Bu arada modelleme rekorunu da kırmak üzeresin. Dediğim gibi biri seni durdurmalı.

Anonymous said...

Abi çok mükemmel bir site blog çaok harika…İlerini takip edebilmek ve feyz alabilmek bizim için bir ayrıcalık….Bu ayrıcalığın ve centilmenliğinden ötürü….özellilkle teşekkür ediyorum….çalışmalarının daimi olması dileğiyle…..

Anonymous said...

wala hüseyin üstadım mukemel çalışmalar bunlar vallahi senin kadar yetenekli bir vatandaşımızın yutrdışında olmamasına şaşırdım doğrusu….basarılarının devamı dileğiyle….

Anonymous said...

güzel karakter modelleri ,gerçekten temiz görünüyor hepsi eline sağlık abi !

Anonymous said...

Dostum 2007 den daha yüksek başarıları 2008 de senden bekliyoruz.. Bu isteğimizi rahatla karşılayacak bir kişi olduğunda su götürmez gerçek..

Anonymous said...

Hüseyin, 10 numara modeller bunlar eline sağlık. Artık Türkiye’de profesyonel karakter modelleme konu olduğunda bahsedeceğim, tavsiye edeceğim birkaç adamdan birisin.

Anonymous said...

Sitenizi bugun gordum ve inceledim. Gercekten cok profesyonel calisiyorsunuz.Calismalarinizi adim adim blogunuzda yayinlamanizda ayrica guzel…
Basarilarinizin ve calismalarinizin devamini dilerim.

Anonymous said...

gayet hoş ve güzel gözüküyor. ellerine sağlık. sitede paha bu arada..